Home | In het nieuws | Bedrijfsrecherche | Schadeonderzoek verzekeringen | Security consultancy | Praktijkvoorbeelden | Eigen Publicaties

Security Trainingen

Bewustzijn van risico's en voorbereid zijn op werkelijke dreigingen geeft een grote kans op oplossing en beheersing zonder dat het risico escaleert. Na een gedegen risicoinventarisatie in uw bedrijf worden medewerkers getraind in de omgang met deze risico's. In de trainingen komt naar voren hoe signalen herkend kunnen worden en men kan handelen als deze werkelijkheid worden zoals bijvoorbeeld de toepassing van een bedrijfsspecifiek calamiteiten plan.

Veiligheidstrainingen winkelpersoneel

Door een juiste reactie kan veel schade of de escalatie van een conflict, beroving of overval worden voorkomen. Onder begeleiding van specialisten van onze partners worden cursisten in speciale trainingsruimten getraind in het juist omgaan met:

  • Diefstal in winkels, bedrijfsruimten
  • Conflicten
  • Agressie
  • Overvallen

Onze partners hebben ook "Mysterie Crimeshoppers" opgeleid om uw medewerkers ook na de training te coachen en verbeterpunten juist te implementeren. De aanpak is gebaseerd op de politiepraktijk van de oprichters en heeft zich inmiddels in de praktijk bewezen.

Risico Management trainingen

Naast trainingen voor uw medewerkers bieden wij ook trainingen aan voor het middenkader en management of directie. Gericht op strategisch risico management, onderkennen van fraude indicatoren en het beheersen van veiligheidsprocessen in uw organisatie. Deze trainingen worden in overleg op locatie uitgevoerd zodat uw mensen organisatiespecifieke voorbeelden zien en het rendement van de training wordt verhoogd. Deze trainingen worden in overleg op locatie uitgevoerd en altijd aangepast aan uw organisatie.

IMF : Anti-Fraude Professional

Schalke & Partners werkt ook samen met het IMF International Management Forum. Voor de opleiding Anti-Fraude Professional hebben wij de inhoud van de onderdelen interne fraude en externe fraude verzorgd. Deze cursus geeft u alle instrumenten om fraude(risico's) in uw organisatie te identificeren, te analyseren en te minimaliseren.

Inschrijven Nieuwsbrief

Ook u kunt te maken krijgen met een vorm van bedrijfscriminaliteit. Wij informeren u in deze periodieke mailing over nationale en internationale ontwikkelingen op dit terrein.
Inschrijven »

Vrijblijvende afspraak

Maak een vrijblijvende afspraak om uw zaak door te spreken. Het eerste uur wordt niet in rekening gebracht.
Maak nu een afspraak »

  Download brochure