Home | In het nieuws | Bedrijfsrecherche | Schadeonderzoek verzekeringen | Security consultancy | Praktijkvoorbeelden | Eigen Publicaties

Security Auditing

De opzet van een integraal veiligheidsplan en beheersing van Strategisch Risico Management kan alleen rendement bieden als regelematig wordt getoetst of het systeem functioneert. Door Security Auditing worden knelpunten in de uitvoer en beheersing van die processen herkend en kunnen de medewerkers in overleg met de auditors verbetermaatregelen nemen.

De consultants van Schalke & Partners zijn gespecialiseerd in security management en kunnen ondersteunen in de externe auditing. Zowel bij aanvang van het verbeterproces, en zo te inventariseren welke maatregelen genomen kunnen worden, als tijdens en na de implementatie van het integrale veiligheidsplan. Op deze manier kan de effectiviteit worden vastgesteld en wordt inzichtelijk hoe de systematiek wordt gedragen in de organisatie.

Op basis van uw wensen kan security auditing zowel aangekondigd als onaangekondigd plaatsvinden. Door toepassing van security auditing verankerd u verbeteringsprocessen in de organisatie waardoor effectiviteit wordt verhoogd en veranderde risico's tijdig worden gesignaleerd. Tevens worden nieuwe of veranderde processen meegenomen in de evaluatie zodat ook deze passen in het integrale veiligheidsplan.

Inschrijven Nieuwsbrief

Ook u kunt te maken krijgen met een vorm van bedrijfscriminaliteit. Wij informeren u in deze periodieke mailing over nationale en internationale ontwikkelingen op dit terrein.
Inschrijven »

Vrijblijvende afspraak

Maak een vrijblijvende afspraak om uw zaak door te spreken. Het eerste uur wordt niet in rekening gebracht.
Maak nu een afspraak »

  Download brochure