Home | In het nieuws | Bedrijfsrecherche | Schadeonderzoek verzekeringen | Security consultancy | Praktijkvoorbeelden | Eigen Publicaties

Pre-employment Screening

Het is een bekend gegeven dat de kracht van een organisatie voor een belangrijk deel afhankelijk is van het personeel. De mens is tegelijkertijd echter ook de zwakste schakel in de organisatie. De keuze voor goed gekwalificeerde en integere medewerkers is dan ook van cruciaal belang.

Antecedentenonderzoek

Schalke & Partners ondersteunt u om afgewogen keuzes te maken in uw aanname-beleid. Onze ervaring in het verrichten van antecedentenonderzoek en (pre)employment screenings geeft u vertrouwen bij de aanname van uw nieuwe medewerker. Antecedentenonderzoek en employment screening is zinvol op elk niveau. Van operationeel niveau zoals schoonmakers, chauffeurs en administratieve krachten tot midden en hogere management- of directiefuncties. Uiteraard wordt het niveau van de screening aangepast aan de functie. 

Screenings voor de media

De screening vindt plaats met grote discretie en wordt op maat voor u samengesteld. Schalke & Partners - Bedrijfsrecherche heeft een uitstekende reputatie op dit vlak. Zo worden wij onder andere ingeschakeld door diverse radio- en televisieomroeporganisaties en productiemaatschappijen voor het screenen van presentatoren en kandidaten van radio- en televisieprogramma's en reality soaps.

Onze adviseurs en consultants kunnen u ondersteunen bij de integratie van pre-employment screening en antecedentenonderzoek als vast onderdeel van uw recruitment processen.

Achtergrondonderzoek

Bij onze pre employment screening voegen wij ook een achtergrondonderzoek.nl toe.

 

Inschrijven Nieuwsbrief

Ook u kunt te maken krijgen met een vorm van bedrijfscriminaliteit. Wij informeren u in deze periodieke mailing over nationale en internationale ontwikkelingen op dit terrein.
Inschrijven »

Vrijblijvende afspraak

Maak een vrijblijvende afspraak om uw zaak door te spreken. Het eerste uur wordt niet in rekening gebracht.
Maak nu een afspraak »

  Download brochure