Home | In het nieuws | Bedrijfsrecherche | Schadeonderzoek verzekeringen | Security consultancy | Praktijkvoorbeelden | Eigen Publicaties

Winkel beveiliging

Schalke & Partners Bedrijfsrecherche heeft in samenwerking met Unisoft Retail Solutions, UTS en ADT op 20 november 2008 het congres "Winkelbeveiligen doe je zo!" georganiseerd.

Elke retailer heeft helaas te maken met geld en goederen die uit de winkel "verdwijnen", medewerkers die kortingen geven aan vrienden, retouren verzinnen om geld uit de kassa te halen, kasverschillen etc. Hoe tackelt u deze problemen?

Tijdens dit (gratis) seminar ‘Winkel beveiligen doe je zo!' vertelde misdaadverslaggever John van den Heuvel over de ontwikkelingen op het gebied van winkelcriminaliteit. Unisoft, UTS, ADT Fire & Security en Schalke & Partners Bedrijfsrecherche presenteerden  dé totaaloplossing op het gebied van winkelbeveiliging. Door de samenwerking van deze bedrijven zijn competenties uit verschillende vakgebieden samengevoegd. Dit heeft geresulteerd in één totaaloplossing voor de aanpak van zowel interne als externe winkelcriminaliteit. Een totaaloplossing die uniek is in Nederland.

Het seminar ‘Winkel beveiligen doe je zo' heeft plaats gevonden op donderdag 20 november 2008 bij Kasteel de Vanenburg te Putten. Bob Hoogenboom, hoogleraar Forensic Business Studies aan de Universiteit Nyenrode was de voorzitter van dit seminar.

Bekijk ook de website: www.winkelbeveiligendoejezo.nl

Inschrijven Nieuwsbrief

Ook u kunt te maken krijgen met een vorm van bedrijfscriminaliteit. Wij informeren u in deze periodieke mailing over nationale en internationale ontwikkelingen op dit terrein.
Inschrijven »

Vrijblijvende afspraak

Maak een vrijblijvende afspraak om uw zaak door te spreken. Het eerste uur wordt niet in rekening gebracht.
Maak nu een afspraak »

  Download brochure