Home | In het nieuws | Bedrijfsrecherche | Schadeonderzoek verzekeringen | Security consultancy | Praktijkvoorbeelden | Eigen Publicaties

Schadeonderzoek

Schalke & Partners is werkzaam voor diverse verzekeraars in Nederland en het buitenland op gebied van forensische, technische en tactische onderzoeken. Daarnaast verrichten wij dossieranalyses, geven wij trainingen en adviseren wij verzekeraars op gebied van fraudepreventie en fraudebestrijding. Heeft u behoefte aan een onafhankelijke en objectieve beoordeling van de juistheid van een claim, dan kan Schalke & Partners u van dienst zijn.

Onafhankelijk, objectief onderzoek

Bij onduidelijkheid over claims, complexe aanvragen of ingewikkelde schades kan Schalke & Partners u ondersteunen bij de afhandeling. Onafhankelijke expertise, onderzoek naar de achtergrond van claims, toedrachtonderzoek, technisch forensisch sporenonderzoek etc. geven u antwoord. Onze onderzoeksmethoden zijn conform de diverse gedragscodes, zoals de Gedragscode Persoonlijk Onderzoek van het Verbond van Verzekeraars.

Wilt u ook in een vroeg stadium duidelijkheid over de claim en inzicht in de werkelijke schadelast? Neem dan contact met ons op. Onze experts, consultants en onderzoekers kunnen u daarnaast ondersteunen op gebied van trainingen, dossierbeoordeling en fraudesignalering voor zowel experts als schadebehandelaars.

Inschrijven Nieuwsbrief

Ook u kunt te maken krijgen met een vorm van bedrijfscriminaliteit. Wij informeren u in deze periodieke mailing over nationale en internationale ontwikkelingen op dit terrein.
Inschrijven »

Vrijblijvende afspraak

Maak een vrijblijvende afspraak om uw zaak door te spreken. Het eerste uur wordt niet in rekening gebracht.
Maak nu een afspraak »

  Download brochure